Preskočite na glavni sadržaj

Promocija knjige Marina Bakića u Karlovcu

Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka organizira u srijedu, 17. lipnja, s početkom u 19 sati, u Gradskom kazalištu 'Zorin dom' u Karlovcu, promociju knjige Marina Bakića 'Pokoreni grad. Loncu poklopac i drugi ogledi 2008. - 2020.' (Udruga Polka, Karlovac, 2020.).
vrijeme: 17.06.2020. 19 h
mjesto: Karlovac; Gradsko kazalište Zorin dom, Domobranska ulica 1
url: https://hr-hr.facebook.com/polka
O knjizi govore autor, Vladimir Lay, sociolog i politolog, Damir Kundić, pomoćnik vršitelja dužnosti glavnog urednika Novog lista, Hrvoje Zovko, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva. Događaj moderira Darko Lisac, novinar, književnik i aktivist. Nastupa ljudski džuboks Milan Prša (Bob Milan).

 

"Nisam sudionik urbicida i glasno se od njega distanciram. S time nemam veze i to jasno ističem. Nemam ništa s pasivizacijom građanstva, s time što je Karlovac kao naša lokalna zajednica radikalno izgubio na kvaliteti življenja i značaju, s nepravdama proisteklim iz partitokratskog i antimeritokratskog sustava koji već desetljećima razara grad, usporava ili koči njegov razvoj. Moji komentari sabrani među ovim koricama tome svjedoče. Ovo nije cinično pilatovsko pranje ruku, ali pranje ruku jest." (autor)