Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj MKC-a Split za programe u 2021.

Multimedijalni kulturni centar Split raspisuje natječaj za redovni izložbeni program u 2021. godini u organizaciji MKC Split te natječaj programa u organizaciji i produkciji drugih kulturno umjetničkih organizacija za korištenje prostora MKC Split/Dom mladih.
prijava: 15.06.2020
url: http://mkcsplit.hr/

Natječaj za redovni izložbeni program otvoren je za autore i grupe autora. U obzir dolaze svi vizualni izričaji suvremene umjetničke prakse posebice rad s novim tehnologijama (video/audio radovi, internet projekti...), ali i sve strategije koje se istraživački odnose spram umjetničkih medija odnosno izlaze iz konvencionalne klasifikacije umjetnosti. Razmatrat će se prijedlozi projekata koji vode računa o prostornim kapacitetima galerije MKC Split (cca 400 četvornih metara). Prijava treba sadržavati opis projekta uz obaveznu vizualnu dokumentaciju (foto/video, skice), radnu biografiju autora i tehničke potrebe za izvedbu likovnog postava.

Natječaj za različite kulturne programe koji bi se realizirali u prostorima MKC Split (galerija, amfiteatar, Beton kino) otvoren je za udruge i sve kulturno umjetničke organizacije koje se bave produkcijom kulturnih sadržaja (scenske izvedbe, filmske projekcije, radionice, predavanja, izložbe...). Prijedlozi trebaju sadržavati opis programa, tehničke potrebe, biografije sudionika/organizatora, prijedlog termina i prostora održavanja te okvirni financijski plan kao i prijedlog načina sudjelovanja/potpore MKC Split u realizaciji programa.

izložbeni prostor, mjere; izložbeni prostor, kat_mjere

Prilikom prijave potrebno je naznačiti natječaj za koji se program prijavljuje.

Rok za predaju prijava e-mailom ili poštom je 15. lipanj 2020.

Adresa: mkcsplit@mkcsplit.hr ili MKC Split (za natječaj...), Ulica slobode 28, 21000 Split.

https://hr-hr.facebook.com/MKCSplit/