Preskočite na glavni sadržaj

'Corona cabaret' u petak u 'Zajcu'

Svibanjski program riječkog HNK 'Velika revija malih formata' završava u petak, 29. svibnja 2020., a finale je pripalo glumačko-glazbenom dvojcu sastava „Žlice i gitara“ - Nikoli Nediću i Mariu Jovevu. Njihov 'Corona cabaret', u kojem ovoga puta sudjeluju i njihovi gosti, glumac Hrvatske drame Dean Krivačić te operni solist Dario Bercich, počinje u 19.30 sati.
vrijeme: 29.05.2020.
mjesto: HNK Ivana pl. Zajca, Rijeka
url: https://hnk-zajc.hr/

„Corona cabaret“ donosi prvi, ekskluzivni live intervju s Coronom. S virusom kojeg će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev. To je samo dio carabetskog programa, a sve ostalo je, kao i uvijek kad su u pitanju „Žlice i gitara“- iznenađenje.

Autorski tandem koji je već svojim prvim cabaretom oduševljavao publiku Rijeke i Zagreba, kroz svoje uglazbljene stihove, a uz zvukove dviju žlica, gitare i mandoline, donijeli su pravo , nerijetko gorko-smiješno, osvježenje na scenu.

Osim publiku, svojim su originalnim nastupom očarali i kritiku koja je prepoznala njihov „unikatni autorski izričaj“, njihovu „pozitivnu energiju, odličnu uigranost i visoku razinu izvedbe“ te „spontanost i jednostavnost toliko izravne da moraju osvojiti srca publike“, a njihov cabaret nazvala „malim remek djelom“.

https://hnk-zajc.hr/predstava/corona-cabaret/