festival

Prvi regionalni stand up festival u Zagrebu


vrijeme: 26.04.2018. - 28.04.2018.
mjesto: Zagreb; Kino Europa, Varšavska 3

U organizaciji Studija smijeha, u Zagrebu će se održati trodnevni stand up festival na kojem će sudjelovati čak osamnaest komičara/ki iz cijele regije. Festival će se održavati u prostorijama Kina Europa u razdoblju od 26. do 28. travnja, s početkom u 20,30 sati.
 

Ideja samog događanja je unaprijediti stand up scenu u Hrvatskoj i regiji, te osigurati njezin razvitak i to tako da sav prihod od prodaje karata ide za razvitak kluba i cijele stand up zajednice.

 

Na događaju će ukupno nastupiti osamnaest komičara/ki iz cijele regije, a za program će svaki/a od njih izvući svoje najbolje fore. Oni/e izvođači/ce koji su nastupali i na Best of regional stand up spektaklima u KD Lisinski, svakako će pripremiti različite fore za Kino Europa. Publika koja je bila u KD Lisisnki, jako dobro zna koliko smijeha i zabave ih očekuje u sada trodnevnoj verziji ovog projekta, a oni/e koji nisu bili, ovaj put imaju priliku vidjeti pravu reviju stand up komičara i komičarki iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Makedonije i Srbije.

 

Prvog dana ovog trodnevnog spektakla nastupit će Josip Škiljo (HR), Marko Dejanović (BiH/HR), Ana Zlatanović (SRB), Nenad Stefanovski (MK) i Martina Ipša (SLO), dok će vas kroz večer voditi Tin Sedlar (HR). Drugi dan u petak nasmijavat će vas: Aleksandar Perišić (SRB), Miranda Lončar (BiH/HR), Tihomir Psihomir Paravina (HR), Igor Drljo (BiH) i Tin Vodopivec (SLO), dok će vas kroz večer voditi Goran Vinčić (HR/SRB). A zadnji, treći dan u subotu, zabavit će vas: Andrej Težak Tešky (SLO), Dušan Jokić (BiH), Lucija Ćirović (SLO), Tomislav Primorac (HR) i Nikola Silić (SRB), dok će vas kroz večer voditi Marina Orsag (HR).

 

Organizatori su se potrudili maksimalno prilagoditi visinu cijene svim zaljubljenicima u stand up. Tako je upad po danu u pretprodaji 50kn i 70kn, na dan 70kn i 90kn. Više…

 

(R.P.B., 17.04.2018)