Preskočite na glavni sadržaj

Komedijine hit-predstave od petka dostupne online

U iščekivanju obnove i buduće normalizacije rada, Kazalište Komedija najavljuje program prikazivanja predstava hrvatskih autora na svojem YouTube kanalu, triju uspješnica toga teatra.
vrijeme: 15.05.2020.
url: http://www.komedija.hr/

Od petka, 15. svibnja u 20 sati, program "Od petka do petka" donosi po jednu predstavu s repertoara Komedije koja će se moći pogledati do narednog petka, kad će biti dostupna iduća predstava.

Prva je na redu predstava "Bljesak zlatnog zuba" Mate Matišića, gastarbajterska kronika u režiji Zorana Mužića (dostupna od 15. svibnja u 20 sati do 22. svibnja u 18 sati). Slijedi, od 22. svibnja u 20 sati do 29. svibnja u 18 sati, mjuzikl "Byron" Darka Domitrovića i Mire Gavrana. Dirigent je Dinko Appelt, a redateljica Ivana Čoh.

Posljednji u nizu online dostupan bit će, od petka 29. svibnja u 20 sati do petka 5. lipnja u 18 sati, glazbeni krimić "Faraon iz Ilice je mrtav", koji je po istoimenu romanu Milane Vuković Runjić u dramatizaciji Ane Tonković Dolenčić te na glazbu Ivana Josipa Skendera postavio redatelj Krešimir Dolenčić. Dirigent je Krešimir Batinić. (Hina)

YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UC1NcapMYUXJW3miW_oPxT5w/feed

Aktivnosti pratite na:
https://www.facebook.com/kazaliste.komedija