Preskočite na glavni sadržaj

Mala scena online najavljuje predstavu 'Pale sam na svijetu'

Predstava kazališta Mala scena „Pale sam na svijetu“, za djecu od 3 do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, bit će prikazana ove subote, 9. svibnja, na Vimeo stranici u okviru aktivnosti Mala scena online. 
vrijeme: 09.05.2020.

Predstavu je režirao Radovan Milanov, glazbu skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić.

Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

Predstava će na stranicama biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9.5., u 17 sati, putem linka: vimeo.com/ondemand/palems
Za cijenu od 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni.

U sklopu Mala scena online Buga Marija Šimić svakodnevno čita priče na Facebooku i Instagramu, Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se uživo s različitim zanimljivim temama iz svojih ekspertiza, a održavaju se i lutkarske, pjevačke i plesne radionice sa partnerima Moranom Dolenc (kazalište LOFT), Sofijom Cingulom i Unom Matijom Štalcar Furač  (UO Škvadra).

https://www.facebook.com/malascena/