Preskočite na glavni sadržaj

Virtualne izložbe Muzeja antičkog stakla u Zadru u povodu obilježavanja 11. godišnjice otvorenja i Dana MAS-a

Muzej antičkog stakla u Zadru 5. svibnja slavi 11. godišnjicu otvorenja. U skladu s aktualnom pandemijom COVID-19, Muzej priprema online sadržaje za javnost, pa je tako po prvi put virtualna izložba, postavljena na mrežnim stranicama MAS-a, najsigurniji način obilježavanja Dana Muzeja i 11. godišnjice otvorenja. 
vrijeme: 05.05.2020.
url: http://www.mas-zadar.hr/
"Virtualna izložba „10 dana, 10 godina“ pripremljena je iz dokumentacijskih fondova MAS-a, autor je Jadranka Belevski, viši dokumentarist Muzeja antičkog stakla u Zadru, a kako sam naslov izložbe “10 dana, 10 godina” sugerira, u ovoj izložbi prisjetit ćemo se svih proteklih proslava Dana MAS-a, kroz izbor plakata i fotografija", poručuju iz Muzeja.

 

Kako bi u vrijeme pandemije korona virusa, prelaska u virtualni svijet i prilagodbe rada novim uvjetima, svojim najmlađim i prije svega najznatiželjnijim i na novim spoznajama najzahvalnijim posjetiteljima omogućili  da i dalje nesmetano istražuju i uče o Muzeju i tajnama antičkog stakla, pripremili su i niz različitih aktivnosti koje su rezultirale 1. virtualnom izložbom dječjih radova.