Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka filharmonija u humanitarnoj akciji 'Plavo srce'

Zagrebačka filharmonija pridružila se humanitarnoj akciji 'Plavo srce', pozivajući zajedničkim videospotom svojih glazbenika na zajedništvo i solidarnost prikupljanjem sredstava za pomoć osobama čiji su domovi stradali tijekom potresa u Zagrebu.
vrijeme: 09.04.2020.

U suradnji s Hrvatskim crvenim križem, Obrtničkom komorom Zagreb i članovima navijačke skupine Bad Blue Boys, Zagrebačka filharmonija akciji se pridružila glazbom, te je kroz zajednički videospot još jednom željela poslati poruku zajedništva i ljubavi svima kojima je u ovim trenucima pomoć najpotrebnija i svima čiji su domovi uništeni u nedavnom potresu koji je pogodio Grad Zagreb, stoji u priopćenju.

Pozivaju sve da se akciji pridruže svojim donacijama na broj računa IBAN: HR8523600001502750000 (www.ckzg.hr).

Videospot je dostupan na linku: https://www.dropbox.com/s/9ekn5jibukxscoi/FIlharmonija%20medley_1080p.mp4?dl=0.

Pjesme "Zagreb, Zagreb" (glazba Alfons Vučer, tekst Justina Sappe), "Golubovi" (glazba Branko Mihaljhević, tekst Dragutin Drago Britvić) i "Tvoja zemlja" (glazba Alfi Kabiljo, tekst Dragutin Drago Britvić) za orkestar je obradio član Zagrebačke filharmonije Marin Rabadan, tonski miks i mastering napravio je Bernard Mihalić, a video je editirao Igor Ferderber. (Hina)