Preskočite na glavni sadržaj

Jeff Kinney: Gregov dnevnik – Obiteljski odmor

U izdanju Mozaika knjiga objavljen je dvanaesti roman 'Gregov dnevnik – Obiteljski odmor' u prijevodu Ozrena Doležala. 'Gregov dnevnik' autora Jeffa Kinneya najprodavaniji je dječji serijal na svijetu.

Jeff Kinney dizajner je internetskih igrica i autor bestselera „Gregov dnevnik“ koji se već sada smatra najpopularnijim serijalom knjiga za djecu i mlade. Kada je 2007. godine Kinney objavio prvu knjigu „Gregov dnevnik“ nije ni slutio da će urnebesnim zgodama i nezgodama mladoga Grega ispisati modernu književnu povijest.

U izdanju Mozaika knjiga objavljen je dvanaesti roman „Gregov dnevnik – Obiteljski odmor“ u prijevodu Ozrena Doležala. Nestašni Greg i njegova obitelj kreću na put. Zbog hladnoće i stresa od nadolazećih božićnih blagdana, Heffleyji odluče otputovati u tropsko odmaralište na prijeko potreban odmor i opuštanje. Nekoliko dana otočnoga raja činit će čuda za Grega i njegovu iznurenu obitelj. No uskoro će doznati da raj baš i nije onakav kakvim su ga zamišljali… Opekline od sunca, probavne smetnje i otrovni pauci prijete propašću obiteljskog odmora. Mogu li se ovi praznici spasiti ili će odmor na tropskom otoku završiti katastrofom?

Izvor:
www.mozaik-knjiga.hr