Preskočite na glavni sadržaj

Pomiču se prvi rokovi Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2020. godini

Nastavno na proglašenje epidemije u Republici Hrvatskoj zbog virusa COVID-19 te uslijed posljedica potresa u Zagrebu i oštećenja na zgradi u Novoj Vesi 18, kao i zabranu njenog daljnjeg korištenja, pomiču se prvi godišnji rokovi za prijave na Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2020. godini u većini kategorija.
vrijeme: 24.03.2020.
url: https://www.havc.hr/
Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u kategoriji poticanja proizvodnje filmova produžen je do 7. travnja 2020. godine. Isti rok za prijave na Javni poziv za poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata pomaknut je na 6. travnja, a prijave na prvi rok Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u kategoriji poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom produžene su do 14. travnja. Rok prijave za kategoriju poticanja razvoja projekata serijskih televizijskih djela pomiče se na 2. travnja.

 

Cjelovit tekst Javnog poziva u kategoriji proizvodnje filmova možete pronaći na ovoj podstranici. Tekst poziva za razvoj je ovdje, za manjinske koprodukcije na ovoj poveznici, a za poticanje razvoja projekata serijskih televizijskih djela ovdje.

 

Ovom vas prilikom podsjećamo da se tekstovi svih otvorenih javnih poziva i rezultati dosad zaključenih nalaze u rubrici Javni pozivi, raspodijeljeni po kategorijama. Sve daljnje rokove javnih poziva HAVC-a možete pratiti i putem Kalendara događanja u sekciji Infocentar.

 

Cjelovita Odluka o mijenjanju rokova za prijavu projekata na Javne pozive za prvi rok odlučivanja
 

Izvor: HAVC