natječaj

Natječaj za ciklus Mladi glazbenici u Matici hrvatskoj 2018.


prijava: 26.02.2018.

Matica hrvatska organizira petnaesti po redu ciklus Mladi glazbenici u Matici hrvatskoj sa svrhom da se mladim i darovitim glazbenicima pruži prilika javnoga nastupa.  
U ciklusu je dosad nastupilo dvjestotinjak glazbenika, od kojih su mnogi poslije ostvarili vrijedne i zapažene rezultate.

Pozivamo da za sezonu 2018. predložite kandidate koji su po Vašem mišljenju u proteklom razdoblju bili najuspješniji, odnosno koji su osvojili nagrade na državnim ili međunarodnim natjecanjima, što je i osnovni kriterij izbora za ciklus.

Pravo na prijavu imaju hrvatski državljani te učenici i studenti hrvatskih muzičkih škola i sveučilišta.

Prijava uz predloženi program (trajanja do 50 minuta) u koji je uvrštena barem jedna skladba hrvatskog autora mora sadržavati životopis s recentnim podacima o nagradama i nastupima (treba navesti puno ime natjecanja, grad i zemlju u kojoj je natjecanje održano, godinu održavanja natjecanja, kategoriju u kojoj je dobivena nagrada) te kontakt-podatke kandidata (telefon, e-mail i kućnu adresu).

Prijave pošaljite do 26. veljače 2018. elektronički na mladi.glazbenici@matica.hr ili poštom na adresu: Matica hrvatska, za ciklus Mladi glazbenici u MH, Ulica Matice hrvatske 2, 10000 Zagreb.

www.matica.hr


 

(D.H.F., 21.02.2018)