koncert

Revijalni koncert dobitnika Nagrade Status 2017.


vrijeme: 13.02.2018.
mjesto: Pula, Shipyard pub

U organizaciji Hrvatske glazbene unije, u utorak 13. veljače 2018., u Puli će se održati koncertno predstavljanje prošlogodišnjih dobitnika Nagrade Status. Ulaz je slobodan. 

Od 21 sat moći ćete poslušati ponajbolje instrumentaliste koji su se svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u diskografskoj i koncertnoj 2016. godini. Njima će se pridružiti glazbenici iz Pule i Istre, također dobitnici Statusa iz prijašnjih godina, kao i istaknuti talentirani mlađi glazbenici, koji se tek trebaju dokazati publici i iskusnijim kolegama.

Ljubitelji ne samo instrumentalnog zvuka već i ponekih vokalnih izvedbi, moći će uživati u više od dva sata glazbenih izvedbi raznih žanrova, krenuvši od funk jazza, jazz fusiona, preko etno-worlda, do blues-rocka i srodnih glazbenih stilova. U predivnom ambijentu Shipyard puba, koji je konceptualno zamišljen kao tematski pub te mjesto druženja ljudi jednakih senzibiliteta, savršeno će se sljubiti ovaj zanimljiv spoj glazbenika i njihovih žanrova kroz ugodnu atmosferu, profinjenost, i dobar sluh publike kojoj je i namijenjen.
 
www.hgu.hr

(D.H.F., 08.02.2018)