Preskočite na glavni sadržaj

'Šiške ćelave pjevačice' premijerno u Vukovaru

Vukovarski amateri najavljuju svoju novu predstavu 'Šiške ćelave pjevačice', koja premijerno igra u Hrvatskom domu Vukovar u petak, 28. veljače, s početkom u 20 sati.
vrijeme: 28.02.2020. 20 h
mjesto: Vukovar; Hrvatski dom Vukovar, J. J. Strossmayera 20
url: http://www.hrvatskidomvukovar.hr/
O predstavi:
 
Naš show s pjevanjem lud je jer je veseo i zaigran te "blesav" na joneskovski način, a nastao je prema motivima dobro poznatog antikomada "Ćelava pjevačica". U četrdesetak minuta ove predstavice očekuju vas Ionescovi dijalozi djelomično lokalizirani u vukovarsku sredinu kao i rasplesani songovi nastali također na osnovi Ionescova teksta. Nasmijte se, pravite se "ludi" i zapjevajte s nama, iskočimo na trenutak zajedno s tračnica svakodnevice. Poslije, kad se slegnu dojmovi, "oni koji žele više" mogu i razmisliti kakve sve to ima veze sa svijetom u kojem živimo svoje živote - i ako se zabrinu, pozivamo ih da ponovno dođu, na sljedeću izvedbu i utješe se novom porcijom vedrog teatra apsurda.  
 
Igraju Anita Vukas, Ivan Jakubovski, Dragana Žarković, Marko Pavelić, Eleonora Đekić, Marija Magdalena Horvat, Dražen Štedul. Scenografkinja i kostimografkinja je Marija Magdalena Horvat, autor glazbe Dražen Štedul, režirao Dalibor Jurišić. Produkcija Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar - Kazališna družina Scena Martin - vukovarski amateri.
 
Predstava potom igra u utorak, 3. ožujka, u utorak, 10. ožujka i u četvrtak, 12. ožujka, svaki put u 20 sati.
 
Ulaznice su besplatne, a na blagajni možete ostaviti dobrovoljni prilog za glumce. Rezervacije na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13 sati, na tel. blagajne 450-679 u isto vrijeme, na Facebook stranicama Scene Martin ili Hrvatskog doma Vukovar.