Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 7. Star Film Fest

Međunarodni filmski festival, Star Film Fest, čije će se sedmo izdanje održati od 3. do 5. rujna 2020.  u Sisku, otvara prijave za filmove za natjecateljski dio programa. Kako biste bili dijelom ovog nezaboravnog kino doživljaja, svoje prijave trebate poslati do 20. svibnja 2020.!
prijava: 20.05.2020
mjesto: Sisak
url: https://www.sfilmfest.com/
Iz godine u godinu Star Film Fest privlači produktivne, mlade, kompetentne autore iz cijelog svijeta pa broj prijava strelovito raste. Festival od 2014. uspješno privlači stvaratelje filma te je do sada bez iznimke uspio utažiti glad publike za kvalitetnim kinom sadržajem. Za one koji film jednako strastveno stvaraju kao što ga i konzumiraju, moguće su prijave u više kategorija. Možete se prijaviti za sudjelovanje u kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani te industrijski film. Važno je da vaši kino uradci ne budu duži od 25 minuta te da su producirani unazad dvije godine, najranije od 1. siječnja 2018.

 

Za sudjelovanje se možete prijaviti ukoliko ste stariji od 18, a mlađi od 35. Sva ostala pravila su detaljno navedena na službenoj stranici Star Film Festa, https://www.sfilmfest.com/pravilnik/. Prijaviti se možete putem Festhome platforme: Star Film Fest ili slanjem popunjenog prijavnog formulara na stranici Star Film Festa kojeg možete naći na linku https://www.sfilmfest.com/prijava/.

 

Zato okušajte svoju filmsku sreću te si osigurajte mjesto na jedinom filmskom festivalu satkanom od zvijezda. Neka i Vaš film zaigra na platnu Star Film Festa. Veselimo se Vašim prijavama!