koncert

MIMO: Spiritual Market i B's FUNstallation


vrijeme: 04.02.2018.
mjesto: Zagreb, MSU, Dvorana Gorgona

Četvrti koncert pete MIMO sezone održat će se 4. veljače u multimedijskoj dvorani Gorgona MSU-a, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming.

Spiritual Market

Nakon istraživanja likovne umjetnosti, pokretač te osnivač Spiritual Marketa, Vedran Ružić, prima se bas gitare, i to tek nakon srednje škole. Nedugo zatim odlazi na Jazz konzervatorij u Klagenfurt, gdje osim bas gitare počinje svirati i kontrabas, a nakon samo godine dana pohađanja konzervatorija dobiva nagradu Status za najboljeg jazz basista i kontrabasista. Slijedio je niz jazz i pop projekata, a prvi samostalni rad, jazz album 'Night Speaking', postaje početak Spiritual Marketa.

B's FUNstallation

Pod nazivom B's FUNstallation krije se šest glazbenika mlađe hrvatske jazz generacije koje je okupio trubač Zvonimir Bajević u proljeće 2012. Zajednički projekt, u kojemu je kreativno ostvarivanje potpuno otvoreno, a potiče ga svaki njegov kotačić, prirodno je izrastao na dugogodišnjem zajedničkom muziciraju i prijateljevanju.

Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani molimo vas da dođete i osigurate si mjesto na vrijeme. Pola sata prije početka koncerta je dovoljno. Koncert počinje točno u 20:05. 

www.msu.hr

(D.H.F., 30.01.2018)