natječaj

Poziv za sudjelovanje na VIII. Međunarodnom festivalu slika (FINI) 2018


prijava: 03.02.2018.

Poziv Međunarodnog festivala slika (FINI) 2018, čiji cilj je promicati, stimulirati i širiti rad internacionalnih umjetnika, otvoren je do 3. veljače 2018. Festival će se održati od 26. travnja do 4. svibnja 2018. u gradu Pachuca (savezna država Hidalgo u Meksiku).

U ovom izdanju FINI ima kao osnovnu temu GRANICE, zbog čega se različite aktivnosti vrte oko toga, kao što je slučaj s Međunarodnim natječajem slika, otvorenim za žanrove fotografije, dokumentarnog filma, alternativnih tehnika i plakata, u kategorijama studenata i profesionalaca.
 
VIII izdanje Međunarodnog festivala slika (FINI) 2018, koji će se održati od 26. travnja do 4. svibnja u (gradu) Pachuca, (savezna država) Hidalgo organizirana je i pod pokroviteljstvom Autonomnog sveučilišta savezne države Hidalgo (UAEH) i njegovog Upravnog odbora.
 
FINI ima namjeru promicati i širiti umjetničko stvaranje i grafičko novinarstvo, tehnologiju, komunikaciju, kao i rasprave glede estetike, značenja i vrijednosti slika u njihovim različitim žanrovima, izražajima, primjenama.
 
Poziv je otvoren do 3. veljače 2018.

Upisi se provode online na portalu: www.fini.mx.

 
 

(D.H.F., 29.01.2018)