Preskočite na glavni sadržaj

'Vrijeme je za igru' - suradnja Teatra Puna kuća s Muzejom suvremene umjetnosti

Teatar Puna Kuća ovu nedjelju, 16. veljače, u 10 i 11,30 sati, izvodi dječju predstavu 'Vrijeme je za igru' u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti. Predstavu je režirala i izvodi je glumica Svetlana Patafta, a likovno oblikovanje predstave potpisuje Nikolina Manojlović Vračar.
vrijeme: 16.02.2020. 10 i 11,30 h
mjesto: Zagreb; Muzej suvremene umjetnosti, Dvorana Gorgona, Avenija Dubrovnik 17
url: http://www.msu.hr

Nastala je u partnerstvu s Dječjim vrtićem Siget, uključivanjem djece u proces rada na predstavi, i u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb.
 
„Vrijeme je za igru“ nije samo kazališna predstava, ovaj program za najmlađe nudi puno više. Na kraju svake predstave djeca dolaze na pozornicu gdje s rekvizitima korištenima u predstavi, u interakciji s glumicom, kreiraju svoje „igralište“. Po završetku druženja u dvorani, ukoliko vremenski uvjeti to dozvoljavaju, roditelji se s djecom mogu spustiti niz tobogan, umjetničku instalaciju Carstena Höllera. Cijeli program omogućuje djeci upoznavanje prostora i sadržaja muzeja na posebno prilagođen način.
 
Muzej suvremene umjetnosti Zagreb jedini je muzej u Hrvatskoj koji, osim izložbi, vodstava i radionica, nudi i sasvim jedinstven i poseban program – kazališnu predstavu za djecu od 1.5 do 6 godina „Vrijeme je za igru“.
 
Uz kupljene ulaznice za predstavu publika može pogledati i izložbu „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ po jedinstvenoj cijeni s popustom: djeci do 7 godina ulaz na izložbu je besplatan, a uz predočenje ulaznice za predstavu na recepciji Muzeja, odrasli izložbu mogu razgledati po sniženoj cijeni u iznosu od samo 20 kuna! Ulaznica za izložbu može se iskoristiti do kraja trajanja izložbe, 14. lipnja 2020.