predstava, djeca, mladi

Edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak


vrijeme: 23.01.2018.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog, mala dvorana

Edukativni mjuzikl 'Đak veseljak i prometni znak' održat će se u utorak, 23. 01. 2018. u MD KD Lisinski u Zagrebu, u terminima 09:30 i 11.00h.
  

O mjuziklu:

Četvero mladih veseljaka pjesmom, plesom i igrom na putu od kuće do vrtića podučavaju djecu o važnim prometnim znakovima. Glazba se izvodi uživo na klaviru, violini i udaraljkama kako bi se djeca tijekom predstave mogla upoznati i s instrumentima koje sve rjeđe imaju priliku vidjeti i čuti uživo.
Đak veseljak i prometni znak je samostalni edukativni mjuzikl kojem je cilj kroz edukaciju i ponavljanje, koje je od iznimne važnosti za mališane, smanjiti mogućnost stradavanje djece u prometu. ijeli program je napravljen kao interakcija između djece i glumaca gdje djeca slušajući i pjevajući pjesme
koje su naučili u predstavi nauče o prometnim znakovima kroz igru. Predstava je sretan spoj svladavanja važnih spoznaja o prometu, kako se u njemu vladati, te upoznavanje najvažnijih prometnih znakova i osmišljenog umjetničkog sadržaja u kojemu se isprepliću riječ, glazba i pokret, ispunjavajući i angažirajući gledatelja da bez moguće zasićenosti porukama i sam sudjeluje u njoj.
Mjuzikl izvode poznati glumci i glazbenici: Ivan Đuričić, Ana Maras Harmander (alternacija Lana Blaće), Krešimir Marmilić, Mario Čopor.

Rezervacije ulaznica:
Sandra Čule
Hrvatska glazbena mladež
099/3126-563
i
Sandra Buljan
Art Hill
091/112-5678

Edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak nastao je pod pokroviteljstvom MUP-a u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

https://www.facebook.com/dakveseljak/

(D.H.F., 09.01.2018)