Preskočite na glavni sadržaj

KLFM Radio škola 2020

KLFM – Radio u zajednici organizira novu Radio školu koja će s održavati u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, a čiji je početak planiran u ponedjeljak, 17. veljače. Program je potpuno besplatan i otvoren za sve zainteresirane, a rok za prijavu je 14. veljače 2020.!
vrijeme: 17.02.2020.
prijava: 14.02.2020
mjesto: Split
url: http://klfm.org/klfm-radio-skola-2020/
 

KLFM Radio škola namijenjena je svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja našoj maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.).

 

Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i ljubav prema radiju!

 

Trajanje škole je ukupno 12 sati (četiri sata teorije o konceptu i funkcioniranju community radija te dva puta po četiri sata prakse u radio programu – sveukupno tri poslijepodneva). Cilj nam je pružiti polaznicima i polaznicama osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Škola će se održati u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, u poslijepodnevnim terminima.

 

Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti na email adresi info@klfm.org.

 

Prijavnica je dostupna na klfm.org!

 

Radio škola je dio projekta „Gradimo Dom zajedno“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Platforme Doma mladih. Ovu aktivnost također je podržalo i Ministarstvo kulture RH i Grad Split.