Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave projekata za nagradu Ambasador

Otvorene su javne prijave projekata za četvrtu dodjelu priznanja 'Ambasador' elektroničke glazbe. Dodjeljivat će se nagrade za ostvarenja u 2019.g. u Hrvatskoj i regiji, a svečana manifestacija održava se 19. ožujka u riječkom Pogonu kulture kao dio manifestacije 'Mjesec glazbe' u sklopu Rijeka EPK2020. Prijave projekata moguće su do 2. veljače 2020.!
prijava: 02.02.2020
url: http://ambasador.hr/
 

Ove godine broj kategorija narastao je na ukupno 35, od čega ističemo povratak žanrovskih kategorija za DJ-a, uvrštavanje kategorija za vrednovanje rada Mainstream DJa i producenata. Kako je Ambasador kreiran, da osim što nagrađuje najbolje, isto tako povezuje, ali i potiče mlade i nove kreativce na sceni ove godine su 3 takve kategorije - Najbolja nova klupska večer; Mladi DJ godine; Najperspektivniji bend godine/autorski projekt elektroničke glazbe. Svakako jedna od važnijih novih kategorija jest i ona za „Vizualno rješenje godine“.

 

U sam rad nagrade uključena je i struka. Stručnu radnu skupinu tvori preko 80 profesionalaca iz elektroničke glazbene industrije s višegodišnjim iskustvom i zapaženim rezultatima na sceni koje predlaže organizator nagrade Ambasador i HGU DJ sekcija, a uključuje DJ-e, producente, promotore, organizatore festivala, vlasnike izdavačkih kuća, voditelje klubova, radijske voditelje, PR-ove, novinare, itd. Popis osoba koji su ove godine bili uključeni u stručnu radnu skupinu ostaje tajan sve do same dodjele nagrada, nakon čega će biti objavljen webu manifestacije.

 

Svoje favorite prema definiranom pravilniku, kategorijama i kriterijima mogu prijaviti nositelji projekata, suradnici, prijatelji i fanovi.

 

Pravila, kategorije i kriteriji kao i obrazac za prijave nalazi se na webu www.ambasador.hr!