koncert

Humanitarni koncert Želim život


vrijeme: 19.12.2017.
mjesto: Zagreb - Trg bana Jelačića

Zaklada Ana Rukavina i ove godine, u utorak 19. prosinca u 21 sat, poziva na humanitarni koncert Želim život, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Građane i posjetitelje Zagreba očekuju hitovi Halida Bešlića, Indire, Crvene jabuke, Maje Šuput, Miroslava Škore, Ivana Zaka, Vatre, Lane Jurčević, Borisa Novkovića, Opće opasnosti, Mie Dimšić i Nives Celzijus.

Svi oni koji nisu u mogućnosti pridružiti se tradicionalnom božićnom koncertu na Trgu, moći će ga pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV, s početkom u 21 sat.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije jedanaest godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima:
„Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život“.

Rad Zaklade može se podržati pozivom na humanitarni broj 060 9000 (cijena poziva 5kn + PDV).

http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/
https://www.facebook.com/ZakladaAR/

(D.H.F., 13.12.2017)