Preskočite na glavni sadržaj

'Kralj umire' – premijera u Vukovaru

Vukovarski amateri, koji djeluju u okviru Scene Martin Hrvatskog doma Vukovar, najavljuju svoju petu predstavu 'Kralj umire', nastalu prema drami apsurda Eugènea Ionescoa. Premijera će se održati u Hrvatskom domu Vukovar u petak, 24. siječnja, s početkom u 20 sati.
vrijeme: 24.01.2020. 20 h
mjesto: Vukovar; Hrvatski dom Vukovar, J. J. Strossmayera 20
url: http://www.hrvatskidomvukovar.hr/
 

Ulaz je za publiku besplatan uz prethodnu rezervaciju, a moguće je ostaviti dobrovoljni prilog!

 

Zar je moguće da vladari nisu vječni?! Kako se jedan takav suočava s tom nevjerojatnom činjenicom i kako se sad ponašaju njegovi dojučerašnji podanici - pogledajte u novoj predstavi vukovarskih amatera. U drami apsurda E. Ionesca pokušali smo naglasiti komične elemente i umjesto na dvor radnju smjestiti u jednu sobu u bolnici, da ne kažemo ludnici...

 

U predstavi igraju Željko Mandić, Mirjana Štedul, Tijana Pavliček, Davor Babić, Robertina Tekmetarović i Dario Vukas. Režirao je Dalibor Jurišić (voditelj amatera), a o tonu i svjetlu brinu se Dražen Štedul i Matej Nadovski.

 

Rezervirajte svoje ulaznice na tel. blagajne 450-679 radnim danom 10-13 sati, ili ovdje na FB porukom u inbox. Ulaznice su besplatne, ali prilikom podizanja možete ostaviti dobrovoljni prilog. Besplatne ulaznice moraju se podignuti najkasnije dan prije premijere (četvrtak, 23.1).