festival, najave

Bonobo, David Rodigan i Outlook Orkestar otvaraju 11. Outlook festival


vrijeme: 05.09.2018.
mjesto: Pula

Britanski glazbenici Bonobo i David Rodigan nastupit će 5. rujna iduće godine na velikom koncertu u pulskoj Areni, kojim će biti otvoren 11. Outlook festival, najveće europsko okupljanje ljubitelja bass glazbe i soundsystem kulture, najavili su organizatori.

U novo desetljeće Outlook festival uvest će Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE, koji će zajedno s 20-članim Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina karijere tog poznatog radijskog voditelja. Nakon rasprodanih koncerata Outlook Orkestra u Bristolu i Londonu, Rodigan će Orkestru dodati svoj jedinstveni pečat, a pridružit će mu se još niz gostiju koji će, po najavama organizatora, uskoro biti objavljeni.
 
Pulski amfiteatar ugostit će i britanskog glazbenika Bonobu, koji će uživo izvesti svoj posljednji album “Migration”.  O popularnosti tog albuma svjedoče rasprodani koncerti na zadnjoj turneji Bonoba koja ga je lansirala u sami vrh elektroničke elite, ističu organizatori Outlooka.
 
Osim tih velikih imena na pozornicu Arene popet će se mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus iz Manchestera.
 
Organizatori napominju i da su već u prodaji prve regionalne ulaznice po najpovoljnijoj cijeni za veliki koncert otvorenja.
 
Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture održat će se na tvrđavi Punta Christo pokraj Pule, koja će do 9. rujna ugostiti najznačajnija imena iz svijeta grime, dubstep, reggae, hip-hop, dub i garage glazbe. (Hina)

(R.P.B., 29.11.2017)