Preskočite na glavni sadržaj

'Božićna priča' u pulskom Teatru Naranča

Premijera predstave 'Božićna priča' koja se u nedjelju održala u Zajednici Talijana Pula, bila je ujedno i tisućita izvedba Teatra Naranča.
vrijeme: 01.12.2019.
mjesto: Pula
url: http://www.teatarnaranca.hr/

'Božićna priča' jedan od najpoznatijih klasika engleske književnost autora Charlesa Dickensa. Na početku priče upoznajemo Scroogea, čangrizavog starca bez imalo božićnog duha. Zbog njegova ponašanja, na Badnjak posjeti ga duh njegova preminulog poslovnog partnera, koji ga želi upozoriti na njegovo ponašanje te posljedice koje će ga snaći ako se ne promijeni. Poruči mu da će ga posjetiti tri duha, kako bi uz njihovu pomoć ponovno u sebi pronašao božićni duh. Prvi je Duh prošlih Božića, koji mu pokazuje usamljene Božiće koje je Scrooge proživljavao kao dijete. Duh sadašnjosti ukazuje mu na to kako njegovi suradnici provode Božić u neimaštini te konačno posjećuje ga Duh budućnosti koji mu otkriva kako će završiti ukoliko se ne promijeni. Priča koja nosi prave ljudske vrijednosti, koja nas podsjeća kakvi trebamo biti ugrijat će Vaša srca te Vas podsjetiti da svatko od nas može naučiti nešto iz svoje prošlosti te da se čovjek ipak može promijeniti.


Igraju: Majkl Mikolić, Katja Rabar, Luka Juričić, Elizabeta Košeto


Režija i adaptacija: Majkl Mikolić; Glazba: Teodor Tiani; Songove otpjevali: Čarobna frula; Kostimografija: Valentina Ferlin Živić; Scenski pokret: Katja Rabar; Scenografija: Luka Juričić; Izrada scenografije: Fulvio Juričić; Izrada maske: Lena Modrušan


Trajanje: 45minuta


Termini: 4.12. (srijeda) u 9:30, 5.12. (četvrtak) u 9:30 i 15.12. (nedjelja) u 18:00 sati


Cijena: 20kn (rezervacije), 25kn (bez rezervacije)


Lokacija: Zajednica Talijana Pula – Circolo (Carrarina ul.1)