koncert

MIMO predstavlja: Svemirko i Šumski


vrijeme: 12.11.2017.
mjesto: Zagreb, MSU, dvorana Gorgona

Drugi koncert pete MIMO sezone održat će se 12. studenog 2017. u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming. Nastupit će sastavi: Svemirko i Šumski. Koncert počinje u 20 sati.

"Zvučna aromaterapija još neodsanjanoga"

MIMO predstavlja SVEMIRKO i ŠUMSKI!

Svemirko

Najnovija inkarnacija glazbenika i producenta Marka Vukovića, koji se u prošlosti nazivao raznim pseudonimima, jest Svemirko. Potpuni zaokret i nešto posve novo u karijeri – riječi su kojima Vuković opisuje posljednji projekt, a zajedno sa svojim vračevima predstavit će nam debitantski hvaljeni album 'Vanilija' zajedno s najnovijim EP-jem 'Tunguzija'."

https://visemanjezauvijek.com/umjetnici/svemirko/
https://jasamsvemirko.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/svemirkosvemirko/

Šumski

Priča o bendu Šumski počinje još 1991. godine, a do sada su izbrojili četiri albuma od kojih je najzapaženiji ostao zadnji: 'Ronioci', izašao 2003. godine. Nakon poprilične hibernacije na scenu se vraćaju nedavno sa svježim idejama i novim pjesmama, što će i zabilježiti jedan od prvih povratničkih nastupa upravo na MIMO pozornici. Trenutačno se nalaze u studiju gdje snimaju svoj peti album.

https://www.facebook.com/Sumskizvuk/
https://www.last.fm/music/%C5%A0umski

https://www.facebook.com/MIMO.com.hr/
 

(D.H.F., 30.10.2017)

Tagovi: mimo