projekcija

'Fuck Off I Love You' Anđela Jurkasa od 26. listopada u kinima


vrijeme: 26.10.2017.

Radi se o središnjem dijelu trilogije scenarista i redatelja Anđela Jurkasa, koja počinje njegovim debitantskim ostvarenjem Zbog Tebe. Film 'Fuck Off I Love You' premijerno je prikazan na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.

Ova mješavina komedije i drame s elementima erotike, 'krimića' i akcije bavi se muško-ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze. Film je inspiriran redateljevom knjigom 'Ona' koja će biti objavljena sljedeće godine, a sniman je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Australiji. Nastao je vlastitim sredstvima kao koprodukcija tvrtki: DOP Produkcija, ZIA Produkcija, Ratio Video Production, HI Studio i Senna Inovation Factory.
 
U filmu 'Fuck Off I Love You ' u glavnim su ulogama Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, Jana Ilić Milić, Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Zoran Pribičević, Lucija Šerbedžija i Sanja Vejnović uz prvo glumačko pojavljivanje glazbenih zvijezda Zlatana Stipišića Gibonnija, Nine Badrić, Hladnog piva, Zorana Predina, Tončija Huljića, pjevača skupine Kawasaki 3p Tomislava Vukelića – Tomfe te manekenke Tine Katanić, stand up komičarke Andree Andrassy, voditeljice Nives Čanović, pjevačice Anđe Marić i mnogih drugih.
 
Film je montirao Robert Ferenc zajedno s redateljem, direktori fotografije su Dino Senčar i Marina K. Distributer je Continental film, a film se od 26. listopada prikazuje u cijeloj Hrvatskoj ali i regiji.
 
Film 'Fuck Off I Love You' premijerno je prikazan na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.
 
Izvor: HAVC

(R.P.B., 26.10.2017)