Preskočite na glavni sadržaj

U Koprivnici premijerno predstavljanje knjige Zlatka Galla o Oliveru Dragojeviću

U srijedu, 13. studenog, u 18 sati, u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović' održat će se premijerno predstavljanje nove knjige Zlatka Galla 'Oliver – trag u beskraju', biografije legendarnog pjevača Olivera Dragojevića.
vrijeme: 13.11.2019. 18 h
mjesto: Zagreb; Knjižnica i čitaonica Fran Galović, Zrinski trg 6
url: http://www.knjiznica-koprivnica.hr/
Koprivnica ima jedinstvenu priliku uživati u premijeri predstavljanja ove knjige koja još nije predstavljena ni u Oliverovom Splitu niti u Zagrebu, a predstavljanje će biti popraćeno i glazbenom pratnjom obitelji Hraščanec koja će otpjevati neke od Oliverovih hitova. Knjiga je najopsežnija biografija dosad koja uključuje nepoznate fotografije, razne detalje iz Oliverovog privatnog života, kompletnu diskografiju i mnoge sitnice koje ćete moći pročitati u samoj knjizi.

 

Zlatko Gall, novinar, glazbeni kritičar i publicist, rođen je 1954. godine u Splitu jedva koji mjesec poslije „rođenja“ rock&rolla i nastanka znamenitih Elvisovih snimaka u studiju Sun Sama Phillipsa u Memphisu. Okorjeli je diskofil, vinly-junkie, foodie sklon kuhanju te pisac opće prakse trajno određen i „južnjačkom utjehom“ i zvucima „vatrenih ulica“.

Predstavljanje knjige moderirat će nakladnik Neven Kepeski.