obljetnica, proslava, koncert

Duo Umbra: Koncert u mraku


vrijeme: 16.10.2017.
mjesto: Zagreb, Dvorana Vidra, Draškovićeva 80

Povodom obilježavanja sedamdeset godina rada Udruge slijepih Zagreb i Međunarodnog dana bijelog štapa Duo Umbra upriličit će jedinstveni glazbeni doživljaj 'Koncert u mraku', u ponedjeljak, 16. listopada u 19,30 sati u zagrebačkoj Dvorani Vidra. 

'Koncert u mraku' jedinstven je doživljaj glazbe, lišene upravo onih osjetilnih podražaja koji ju nimalo ne definiraju niti obogaćuju. Taj kratkoročni izlet u svijet slijepih osoba pruža nam mogućnost potpune koncentracije na glazbu, a to znači i puno emocionalniji doživljaj glazbe i puno razumijevanje njezinog bogatstva.

Povodom obilježavanja 70 godina rada Udruge slijepih Zagreb i Međunarodnog dana bijelog štapa Duo Umbra upriličit će jedinstveni glazbeni doživljaj 'Koncert u mraku', u ponedjeljak, 16. listopada u 19,30 sati u zagrebačkoj Dvorani Vidra (Draškovićeva 80). Violinistice Tara Horvat i Sabina Curti, članice Dua Umbra, izvele su nekoliko ovakvih koncerata u Njemačkoj i Italiji, a ovom prilikom darovat će neponovljiv doživljaj glazbe i našoj publici.

Na koncertu će biti izvedena djela G. Ph. Telemanna, W.A.Mozarta, A. Schnittkea, Ch.A. de Beriota i dr. 

Ulaz na koncert je slobodan.

https://www.facebook.com/UdrugaSlijepihZagreb/

(D.H.F., 13.10.2017)