natjecanje

Studio Smijeha organizira stand-up talent show


vrijeme: 16.10.2017. - 14.11.2017.

Nakon jedanaest godina stvaranja scene, sedam godina redovnog rada kluba i pokretanja redovne stand up scene u Splitu, Studio Smijeha odlučio je zagristi još jače prema širenju scene u Hrvatskoj organiziranjem stand-up talent showa pod nazivom 'Pokažimo zube' i to u deset gradova Hrvatske.

Kroz open mic natjecanja izabrat će najboljeg hrvatskog nadolazećeg stand up komičara/ku za 2017./2018. godinu, a pobjednik/ca showa osvaja turneju u 20 gradova, te ugovor sa Studijem Smijeha, a svi sudionici showa dobivaju mogućnost suradnje i mentorstvo Studija Smijeha.
 
Stand up comedy scena u Hrvatskoj je sve jača i jača, a osim Zagreba i Splita, gdje postoje večeri otvorenog mikrofona, ovo je jedinstvena prilika da i duhoviti ljudi u ostalim gradovima Hrvatske ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni. Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. Vizija projekta je tehničko-savjetodavnom podrškom povećati broj stand up komičara/ki u Hrvatskoj.
 
Prijatelji su Vam rekli da ste duhoviti? Uvijek ste bili razredni klaun? Ne možete ne komentirati glupe stvari koje Vas okružuju? Ovaj talent show je pravo mjesto za Vas! Dođite, prijavite se i podijelite Vaša mišljenja i stavove s publikom. Godine nam nisu bitne, samo da ste punoljetni!
 
Open mic večeri odnosno večeri otvorenog mikrofona proizvele su mnoge sadašnje stand up komičare/ke, postanite i Vi jedan/a od njih!
 
Program i show vode Marina Orsag, Goran Vinčić plus gosti komičari/ke Studija Smijeha, a natjecanja će se održati u Zagrebu, Karlovcu, Dubrovniku, Splitu, Varaždinu, Čakovcu, Osijeku, Slavonskom brodu, Puli i Rijeci. Za Zagreb i Karlovac prijave su do 14. i 17. listopada, a info za ostale gradove kao i pravila natjecanja te info o nagradama i prijavama možete naći na: www.studiosmijeha.hr/pokazimozubeshow
 
Raspored natjecanja i snimanja:
16.10. Zagreb Studio
19.10. Karlovac Ziggy bar
24.10. Dubrovnik Lazarete
25.10. Split Ghetto
31.10. Varaždin Elephant
03.11. Čakovec Podroom
06.11. Osijek Campus
07.11. Slavonski Brod Insomnia
13.11. Pula Shipyard pub
14.11. Rijeka Tunel Club
 
Prijavite se i postanite dio sve šire i jače stand up comedy scene u Hrvatskoj.

(R.P.B., 11.10.2017)