predstava, djeca, mladi

U nedjelju besplatna predstava za prvašiće u 'Žar ptici'


vrijeme: 03.09.2017.
mjesto: Zagreb; GK Žar ptica, Bijenička 97

Službeni početak sezone kazališta na Bijeničkoj obilježit će već u nedjelju, 3. rujna, neposredno prije prvog dana škole, tradicionalna besplatna predstava posvećena prvoškolcima 'Ja i moji osjećaji', autorski projekt Ivice Boban. (Umjesto predstave 'Ja i moji osjećaji' bit će izvedena predstava 'Dnevnik Pauline P.').

Priča je to koja govori o odrastanju, odvajanju od roditelja i brojnim drugim situacijama u kojima se nađu djeca, ali i o tome kako svoje osjećaje izraziti i prevladati.
 
"Glumci Ivana Boban, Marija Šegvić, Zoran Pribičević i Jure Radić, na najbolji mogući način poučit će djecu kako da im prvi dan škole bude veseo i sretan", poručuju iz Žar ptice. (Hina)

Ispravak: Ove godine umjesto najavljene predstave Ja i moji osjećaji očekuje ih Paulina P. sa svojim društvom, koja će im na najbolji mogući način prenijeti svoja iskustva i doživljaje iz škole.

Dnevnik Pauline P., napravljen prema tinejdžerskom bestelleru Sanje Polak u režiji Snježana Banović, najdugovječniji je hit GK Žar ptica koji je od premijere odigran preko 350 puta, a pogledalo je oko
70 000 gledatelja.

U predstavi igraju: Gorana Marin, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić, Hrvoje Zalar, Zoran Pribičević i Ante Krstulović.
 
Besplatne ulaznice podižu se 1 sat prije početka predstave na blagajni kazališta.
Rezervacije nisu moguće.

(R.P.B., 30.08.2017)