izložba

Izložba 'Glavom i bradom – razmisli i udomi!'


vrijeme: 31.08.2017. - 30.09.2017.
mjesto: Etnografski muzej Zagreb

Etnografski muzej u Zagrebu najavljuje otvorenje izložbe fotografija ''Glavom i bradom – razmisli i udomi!' 31. kolovoza u 20 sati.


Oni su bradati, putuju u „čoporu“ i vole lutati. Njihov je moto: Ostaviti srce na cesti – da! Ostaviti psa na cesti – ne! Dođite u Etnografski muzej u četvrtak, 31. kolovoza u 20 h, pogledajte izložbu fotografija Svena Čustovića u sklopu kampanje Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba i MC Hollister „Zaustavi se i razmisli. Udomi!“ Poslušajte priče o udomljavanju, pitajte za savjet, razmijenite iskustva i razgledajte našu aktualnu izložbu „O životinjama i ljudima“. Neka vas „meka“ srca bradatih bajkera s Trešnjevke, potaknu da i Vi – glavom i bradom – postanete udomitelj. Događaj prati glazbena skupina Picksiebner i brijački tim The Barbers (Marko Stanzl i Sandra Zajec Cookie). Izložba ostaje otvorena do 30. rujna 2017.

Izložbu će pratiti akcija pod nazivom 'Omasti mi brk!' koja traje do 30. rujna. U sklopu spomenute akcije prikupljat će se potrebna mokra hranu i opremu za pse i mačke u azilu - u zamjenu za dvije besplatne ulaznice na izložbu „O životinjama i ljudima“. 

Opširnije


(D.H.F., 28.08.2017)