Preskočite na glavni sadržaj

Izložba fotografija - Fotosofia 14 / Art

U utorak, 27. kolovoza 2019., u 19 sati, u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu (AMZ), otvara se izložba fotografija polaznika nedavno završenog foto seminara - „Fotosofia 14“. Voditelj i umjetnički direktor seminara je fotograf Damir Hoyka. Izložba se može razgledati do 4. rujna ove godine, a ulaz u Galeriju AMZ je besplatan.
vrijeme: 27.08.2019.
mjesto: Galerija AMZ, Pavla Hatza 6, Zagreb
url: https://www.fotosofia.info/

Na izložbi će biti predstavljene fotografije 15 polaznika nedavno završenog besplatnog foto seminara i radionice – Fotosofia na temu „Art“, a na otvorenju izložbe bit će prisutni autori izloženih fotografija.

Riječ voditelja i umjetničkog direktora seminara, fotografa Damira Hoyke:

„Kako bi polaznici tijekom šest dana radionice iskusili što više momenata u fotografiji, zadana snimanja vezana su uz različite teme, kao što su portreti poznatih, moda, kreativne fotografije za klijente, dokumentarne fotografije i slično. Zadatak teme „Art“ je snimiti seriju predviđenu za komuniciranje putem distribucijskih kanala umjetnosti, poglavito putem muzeja i galerija. Stoga mi je ova tema uvijek posebno zanimljiva, jer polaznicima omogućuje snimanje neopterećeno zadatostima, odnosno slobodan foto izričaj“.

https://www.facebook.com/events/871122503269566/

Fotografija Hoyka.