Preskočite na glavni sadržaj

Prezentacija i Pitching forum glazbene radionice 'KreAktiv'

Ove nedjelje, 14. srpnja s početkom u 21 sat, u Gradskoj radionici, Pula, premijerno će biti izvedeno i prikazano devet glazbenih uradaka  nastalih na radionici „KreAktiv“. 
vrijeme: 14.07.2019.
mjesto: Gradska radionica, Ljudevita Posavskog 10, Pula
url: http://www.gradska-radionica.hr/

Na besplatnoj radionici namijenjenoj djeci i mladima, 9 je polaznica i polaznika  savladalo  osnovne tehnike skladanja i aranžiranja muzičke podloge koristeći isječke  iz filma „Metropolis“ 1927. g. redatelja Fritza Langa te vježbe/video instalacije pulskog umjetnika Saše Bestulića.
Radionica se odvijala u grupnom i većim dijelom individualnom radu sa polaznicima.
Ostvarene će se  glazbene ideje i uratke prezentirati završne večeri na Pitching forumu gdje su pozvani multimedijalni umjetnici/producenti (djelatnici sa radia, iz teatra,  članovi plesnih i akrobatskih skupina) koji žele izabrati glazbenu dionicu interesantnu za njihov medij da ostvare suradnju sa autorima.

Svi će nastali glazbeni radovi biti uploadani na web stranicu Gradske radionice gdje će ih drugi umjetnici/mediji moći slobodno koristiti za daljnje stvaranje.

Voditelji radionice su glazbeni pedagog i umjetnik Marko Jovanović i filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović.

Projekt se provodi u organizaciji Gradske radionice u partnerstvu sa Pulskom filmskom tvornicom a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.