Preskočite na glavni sadržaj

17. Zagreb Film Festival: otvoren natječaj za radionicu 'Moj prvi scenarij'

Zagreb Film Festival vas poziva da se prijavite za sudjelovanje na radionici za razvoj scenarija 'Moj prvi scenarij'. Radionica je namijenjena filmašima koji pripremaju scenarij za svoj prvi dugometražni igrani film. Rok za prijave je 19. srpnja 2019.! (Produženo do 26.7.2019.!)
prijava: 19.07.2019
url: http://zff.hr/
 

Od pristiglih prijava bit će odabrano ukupno šest sudionika/ca radionice: dvoje iz Hrvatske, četvero iz Europe, uključujući sudionike/ce iz članica potprograma Media (Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija i Turska). Radionica će trajati 5 dana, a održat će se tijekom 17. izdanja Zagreb Film Festivala koji ove godine traje od 7. do 17. studenog 2019.

Cilj je radionice pomoći mladim scenaristima u izradi scenarija za prvi dugometražni igrani film, uz vodstvo dvojice script doctora, iskusnih scenarista i/ili redatelja. Uz intenzivan program praktičnoga rada s naglaskom na grupnom radu i na rješavanju problematičnih dijelova, u opuštenoj radnoj atmosferi mladim će se kolegama nastojati pomoći da što uspješnije dovrše svoje scenarističke radove.

Radionica je besplatna za sve polaznike. Stranim polaznicima bit će osiguran smještaj i putni troškovi.

Opširnije…