predstavljanje

Razglednica 6 kulturno-umjetničkog amaterizma RH


vrijeme: 30.04.2017.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

U sklopu Razglednice 6 Hrvatski sabor kulture najavljuje predstavljanje najboljih predstavnika kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj. Program će se održati u nedjelju, 30. travnja 2017. u Lisinskom, s početkom u 19 sati. 

U programu Razglednice 6, pod redateljskom palicom sjajne Nine Kleflin, u nedjeljnoj večeri predstavit će se najbolje hrvatske amaterske udruge: kazališna i plesna  studija, glazbena društva, pjevački zborovi, skupine i ansambli, tamburaški, harmonikaški i mandolinski sastavi i orkestri, kulturno umjetnička društva, likovni umjetnici i književnici.

Svi predstavnici kulturno-umjetničkog amaterizma prošli su dugotrajan put i natjecanja koja su trajala tijekom cijele 2016. godine diljem Hrvatske i uz stručni odabir žirija, a najbolji od njih imat će priliku predstaviti se na velikoj pozornici u Lisinskom.

Tijekom dana u KD Vatroslava Lisinskog održat će se i Dan otvorenih vrata Hrvatskog sabora kulture gdje će svi zainteresirani moći dobiti informacije o radu krovne organizacije hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma sa 69. godišnjom tradicijom, koja je u svoje okrilje okupila 928 udruga s 1638 sekcija i s više od 80.000 članova.
 
Opširnije

(D.H.F., 04.04.2017)