predstava

Premijera predstave 'Političar'


vrijeme: 03.04.2017. 20 h
mjesto: Zagreb; Zagrebačko kazalište lutaka, Trg kralja Tomislava 19

Komedija 'Političar', u kojoj će glumac Slavko Sobin po prvi puta u svojoj karijeri 'uskočiti' u čak pet zanimljivih uloga, premijerno će se odigrati 3. travnja, u 20 sati, u Zagrebačkom kazalištu lutaka. 

„Bliže nam se izbori, stoga svakodnevno osluškujem glas naroda i podmićujem ljude da dođu. Nadam se da me u ponedjeljak neće iznevjeriti i da će svi oni koji očekuju pravedniju i pošteniju budućnost doći i poslušati moja iskrena i originalna obećanja.“– kaže Slavko Sobin.

Autor ove urnebesne komedije je Ladislav Prežigalo, dok je dramaturg i režiser Igor Weidlich. Iza ove predstave koja namjerava obići cijelu Hrvatsku stoji dobro poznata B GLAD Produkcija (Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i Pacijenti).

Kako se bliže izbori tako se isprofiliralo pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svima je zajednički cilj – pribaviti glas kako bi sebi osigurali bolji život.                                  

Za svečanu zagrebačku premijernu izvedbu 'Političara' u prodaji je samo ograničen broj ulaznica.

(R.P.B., 31.03.2017)