Preskočite na glavni sadržaj

Izložba Ene Čuček u ADU Galeriji f8

U ponedjeljak, 27. svibnja 2019. u 19 sati, u ADU Galeriji f8 u Zagrebu, otvara se izložba 'Ponekad crveno, ponekad prozirno, ponekad oboje', mlade likovne umjetnice Ene Čuček, studentice Novih medija na Akademiji likovnih umjetosti. 
vrijeme: 27.05.2019.
mjesto: Zagreb, ADU Galerija f8, Trg Republike Hrvatske 8

Riječ je o prvoj samostalnoj izložbi ove mlade autorice. Izložba je predložena i realizirana kao završni rad Dore Sabljić, studentice 3. godine preddiplomskog studija Odsjeka produkcije na ADU i prva je izložba organizirana u cijelosti od strane buduće diplomirane producentice. Riječ je o zanimljivom diskursu kojim se producenta uvodi kao važnu figuru u predstavljanju rada samostalnih umjetnika publici.

Izložba je dio programa kojim Akademija dramske umjetnosti tijekom travnja i svibnja predstavlja ciklus izlaganja završnih radova studenata Odsjeka produkcije na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Izložba u ciklusu završnih radova iz područja izvedbenih umjetnosti studenata produkcije na ADU u Zagrebu, povezala je mladu umjetnicu Enu Čuček, renomiranu kustosicu Leu Vene i studenticu produkcije Doru Sabljić, koje su zajedničkom suradnjom stvorile jedinstveni autorski projekt kao dokaz uspješne komunikacije međusobno povezanih zanimanja.

Izložba ostaje otvorena od 27. do 15. lipnja 2019., radnim danom od 12 do 19 sati, a subotom od 10 do 15 sati. U subotu, 1. lipnja 2019. u 18 sati, u ADU Galeriji f8 održat će se razgovor s umjetnicom koji će moderirati kustosica izložbe Lea Vene.

https://www.facebook.com/events/1249263038579865/