Preskočite na glavni sadržaj

Ivan Antunović: What's the point?

Otvorenje samostalne izložbe grafičkog dizajna Ivana Antunovića 'What's the point?' održat će se u petak, 3. svibnja u 19 sati, u zagrebačkoj Galeriji ULUPUH.
vrijeme: 03.05.2019.
mjesto: Zagreb, Galerija ULUPUH

„Ivan Antunović je jedna od enigmatičnih figura recentnog hrvatskog dizajna, netko tko se kreće izvan uobičajenih tokova unutar kojih se etabliraju njegovi kolege, tko ne slijedi i ne prepisuje trendovske estetike aktualnog trenutka, netko tko, uostalom, kontekst za veliki dio onog što dizajnira ili stvara sam ili ga pak pronalazi na mjestima koja su daleko od kulturnog mainstreama i ne puno bliže prominentnijim lokalnim alternativama. Stvar čini kompliciranijom činjenica da je riječ o polivalentnom autoru: osim što je grafički dizajner, Antunović je i kultni muzički autor i izvođač koji je u proteklih dvadesetak godina nastupao pod čitavim nizom autorskih imena, a uz to se dugo bavi i muzičkim izdavaštvom te ista izdanja sam i grafički oblikuje.“ Marko Golub (iz predgovora izložbe)

Izložba će se moći razgledati do 15. svibnja, radnim danom od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznicima galerija je zatvorena.

Ulaz na izložbu je slobodan.

www.ulupuh.hr