natjecanje

Otvoreni kup Hrvatske u plesu


vrijeme: 10.03.2017. - 12.03.2017.
mjesto: Zagreb; Zagrebački velesajam

Otvoreni kup Hrvatske u plesu, pod nazivom Ultimate Dance Explosion, ove će se godine održati u organizaciji Hrvatskog show dance saveza i Plesnog kluba Megablast na Zagrebačkom velesajmu od 10. do 12. ožujka. Prijave na natjecanje traju do 24.02.2017.

Prijave se podnose na službenoj web stranici Hrvatskog show dance saveza. Na istom se mjestu mogu pronaći i pravila samog natjecanja.
 
Ovogodišnji Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će se održati na 2 plesna podija, postavljena u paviljonu 8 te u prolazu kod paviljona 11. Velik interes za ovo natjecanje potvrđuje i činjenica  da će na njemu nastupiti oko 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.
 
Samo natjecanje održat će se u 5 dobnih skupina: mini kids (do 7 godina), djeca (do 11 godina), juniori (od 12 do 15 godina), seniori (od 16 godina) i seniori 2 (od 32 godine). Sudionici će se natjecati u nekoliko plesnih kategorija, a to su: muški pojedinci, ženski pojedinci, parovi, trio, grupe i timovi (od 3 do 7 plesača), formacije (od 8 do 24 plesača) i produkcije (od 25 plesača).
   
Osim plesnog natjecanja koje je centralni dio eventa, Ultimate Dance Explosion, kao što mu i samo ime kaže, nudi cijeli vatromet sadržaja vezanih uz ples. Bit će tu plesnih radionica, video igrica vezanih uz ples, široka ponuda opreme za ples… Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru plesnih disciplina kao što su break dance, hip-hop, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, suvremeni ples, salsa, disco fox, bachata i druge.   

Također, u subotu 11. ožujka u 20 sati održat će se i gala večer tijekom koje će biti predstavljene najbolje i najatraktivnije točke natjecanja!
 
Ulaznice za ovu ultimativnu plesnu priredbu koju je omogućio Hrvatski show dance savez mogu se kupiti na dan događanja na ulazu u paviljon 8 Zagrebačkog velesajma (sjeverni ulaz) te na glavnom ulazu  (južna strana).

Cijena ulaznice za jednokratni posjet s katalogom iznosi 30 kn, a ulaznicu za sve dane trajanja sajma s katalogom možete kupiti za 60 kn. Jednokratna ulaznica za posjet učenika, studenata i umirovljenika ima sniženu cijenu od 20 kuna, a na ulaznice za grupe veće od 20 osoba računa se 20% popusta.

Sve informacije potražite na www.megablast.hr, www.zv.hr ili na facebook stranicama Megablasta, HSDS-a i Zagrebačkog velesajma.

(R.P.B., 24.02.2017)

Tagovi: ples, natjecanje