Preskočite na glavni sadržaj

5. Kreativna riznica u Osijeku

'Kreativna riznica' popularizacijski je simpozij znanstvenika i praktičara okupljenih oko milenijske uloge kreativne industrije. Petu godinu za redom održava se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Ovogodišnja je krovna tema 'Kružna kreativnost', a izlagači će se njome baviti od 10. travnja do 13. travnja 2019. godine. 
vrijeme: 10.04.2019.
mjesto: Osijek, Ekonomski fakultet, Gajev trg 7
url: https://kreativna-riznica.com/

Programom se obuhvaća suradničko kruženje kroz dvanaest sektora kreativne industrije kao i kroz najbolje sadržaje prethodnih godina.

Kreativna je riznica besplatan simpozij dostupan i zanimljiv svim dobnim uzrastima, a za najavu dolaska potrebno je samo prijaviti se, na službenoj web stranici ili preko besplatne aplikacije za mobitele. Posjetitelji prijavom na određeni sadržaj preuzimaju besplatne digitalne ulaznice te tako brojnim Rizničarima olakšavaju volonterski rad pri organiziranju ovog velikog, jedinstvenog okupljanja.

Temeljni cilj Kreativne riznice izgradnja je pretpostavki za institucionaliziranje kreativne industrije u Republici Hrvatskoj te postavljanje kreativne industrije u ulogu pokretača gospodarskoga rasta.

Simpozij se održava jednom godišnje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u suradnji s Filozofskim fakultetom, Akademijom za umjetnost i kulturu te Trgovačkom srednjom školom Davor Milas.

Opširnije:
https://kreativna-riznica.com/
https://www.facebook.com/kreativna.riznica/