radionica, kolonija, djeca, mladi

Radionica žongliranja za djecu i mlade u Splitu


vrijeme: 04.02.2017. - 05.02.2017.
mjesto: Split; Udruga Kam Hram, Ulica slobode 28

Radionica žongliranja za djecu i mlade održat će se u sklopu programa 'Gost predavač' koja se provodi u suradnji sa zagrebačkim cirkuskim kolektivom Cirkorama. Radionica će se održati u dvorani udruge Kam-Hram u subotu i nedjelju, 4. i 5. veljače 2017. Prijave su u tijeku!

Cirkoramini umjetnici i pedagozi u prostorima Kam Hrama –a će održati niz žonglerskih radionica koje su ponajprije namijenjene djeci sudionicima aktivnosti “Dječji cirkus” u sklopu redovnih aktivnosti koje Hram održava, no prijave su otvorene za svu djecu i mlade koji im se žele pridružiti.
 
Mjesto održavanja radionice:
Udruga Kam Hram, Ulica slobode 28, Split
 
Vrijeme održavanja radionice:
subota 04.05.2017. 10.00 – 12.00h
nedjelja 05.05.2017. 10.00 – 12.00h
 
Cijena radionice:
80,00 kn
 
Broj polaznika je ograničen.
Prijave i sva pitanja se vrše putem Facebook inbox-a udruge Kam Hram, na mail adresu kamhram@gmail.com ili sms porukom na broj +385915577844.
 
Facebook event
 
Opis programa i plan rada
 
Cirkuska pedagogija kao metodologija rada koja kombinira cirkuske fizičke aktivnosti i upotrebu umjetničkih vještina s obrazovnim sadržajima i ciljevima. Ova radna metoda usmjerena je na poticanje psihomotoričkog razvoja koji predstavlja važan aspekt života mladih ljudi. Poticanjem djece i mladih da se okušaju u atipičnom i zabavnom načinu osobnog izražavanja doprinosi razvoju hrabrosti i prirodne potrebe za radom na karakteru kako bi se razvijao u pozitivnom smjeru te razvija samopoštovanje i socijalne vještine. Kroz rad se potiče neprestano otkrivanje novih izazova i uporabe stečenih vještina na kreativan način.
 
Polaznici edukacije će kroz rad sa cirkuskim umjetnicima i pedagozima učiti raznovrsne cirkuske vještine prilagođene uzrastu i postignutom stupnju, a najviše pozornosti će se posvetiti žongliranju sa različitim rekvizitima kao I manipulaciji objektima.
 

(R.P.B., 30.01.2017)