Preskočite na glavni sadržaj

INmusic breakthrough 2019. - Zasviraj na glavnoj pozornici INmusic festivala #14

Otvoren je natječaj INmusic breakthrough 2019. koji bendovima pruža priliku zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala. Pobjednike će odabrati stručni žiri sastavljen od glavnih urednika partnerskih glazbenih portala INmusic festivala, ali i sama publika. Svoj bend možete prijaviti do 5. travnja 2019., u ponoć!
prijava: 05.04.2019
mjesto: Zagreb
url: https://www.inmusicfestival.com/

Bend prijavite putem obrasca dostupnog na službenoj web stranici INmusic festivala, na kojoj su dostupni i uvjeti samog natječaja. Ova sjajna prilika odlična je polazišna točka za kvalitetne domaće autorske bendove, koji će dobiti i priliku za daljnje uspjehe na domaćoj, ali i inozemnoj glazbenoj sceni.
 
Glasovanje za odabir finalista natječaja održat će se pod nekoliko kriterija. INmusic će bendove koji zadovoljavaju natječajne uvjete proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima, a svaki od njih će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po odabiru redakcije. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija bit će objavljeni na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Finalist s najvećim brojem glasova publike bit će proglašen pobjednikom natječaja INmusic breakthrough 2019.
 
Na INmusic festivalu #14 nastupaju The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Mangroove te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja. INmusic festival je nedavno dobio i laskavo priznanje institucije glazbenog novinarstva New Musical Expressa da je najbolji i najpovoljniji festival u Europi.