koncert

His Clancyness u Klubu 3. veljače


vrijeme: 03.02.2017.
mjesto: Zagreb, Klub, Pavla Hatza 16

Kanadsko-talijanski bend His Clancyness stiže u zagrebački Klub 3. veljače ove godine. Članovi benda okupili su se 2009., a djeluju u talijanskoj Bologni. Prošloga ljeta objavili su prvi singl nakon tri godine stanke, a u listopadu 2016. objavljen je i njihov drugi album "Isolation Culture" koji će hrvatskoj publici predstaviti upravo u Klubu. 
 
Glazbu benda His Clancyness teško je definirati jer se radi o kombinaciji akustičnog i synth zvuka, koji publika i kritičari od njihovih početaka odlično prihvaćaju. Sam bend glazbu definira kao eksperimentalni pop-rock, a istaknuli su i kako su novi album pripremali pune dvije godine. Eksperimentiranje glazbom u te dvije godine dovelo je do zaista unikatnog albuma vrijednog pažnje.
Početkom jeseni prošle godine bend je krenuo na europsku turneju po Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Francuskoj, a ove godine nakon talijanskog dijela turneje stižu u Hrvatsku. 

Bend djeluje u sastavu: Jonathan Clancy (gitara/vokal), Jacopo Borazzo (bubnjevi), Giulia Mazza (synth) i Nico Pasquini (bas).

Ulaznice su u pretprodaji 20 kuna, dok će na dan koncerta biti 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
www.entrio.hr

https://www.facebook.com/events/1730134253970786/

(D.H.F., 04.01.2017)

Tagovi: His Clancyness