Preskočite na glavni sadržaj

Humanitarne predstave Kazališta Škrabe

Povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) i Svjetskog dana kazališta (27. ožujka) Kazalište Škrabe odigrat će dvije predstave u dobrotvorne svrhe. 'Zemlja Čudesa' na rasporedu je u četvrtak, 21. ožujka, u 19,30 sati, a 'Oko jedne hiže' u petak, 22. ožujka u 19,30 sati, u Domu kulture Jastrebarsko.
vrijeme: 21.03.2019.
mjesto: Jastrebarsko; Domu kulture Jastrebarsko
url: https://hr-hr.facebook.com/kazaliste.skrabe/
 

Predstave se izvode za pomoć kod liječenja bolesne djevojčice Lucije Seničić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, a bolju kvalitetu života omogućit će joj operacija kralježnice. U HZZO-u je u tijeku odobravanje troškova, a obitelj traži pomoć za put i boravak u Švicarskoj.

 

Kazalište Škrabe za pomoć Luciji igra svoje dvije hit-predstave.

 

"Zemlju Čudesa" redateljice Klementine Škrabe i autora Nine Škrabea do sada je vidjelo više od 2000 gledatelja, a u njoj nastupa ansambl od 50-ak glumaca, plesača i pjevača. "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea do sada je vidjelo 700 gledatelja, a u njoj nastupa odrasli ansambl jaskanskog Kazališta, predvođen glumačkim legendama Želimirom Hrkovićem i Deanom Skokom.

 

Obje predstave će se odigrati u Domu kulture Jastrebarsko, a ulaznice po cijeni od 20 kuna se mogu od subote, 16. ožujka kupiti u Pizzeriji Erdödy. Cjelokupan iznos od prodanih ulaznica uplatit će se na račun za pomoć Luciji, a u dvorani će biti i kutija dobrote gdje će se moći ubaciti donacije.