najave

Moskovski Cirkus na ledu u siječnju u Areni Zagreb


vrijeme: 25.01.2017. - 26.01.2017.
mjesto: Zagreb; Arena

Zagrebačka Arena ugostit će 25. i 26. siječnja 'Moskovski Cirkus na ledu', cirkusku grupu najavljenu kao 'ruski Cirque Du Soleil' koji će hrvatskoj publici predstaviti jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog cirkusa i modernih akrobacija na ledu.

Kako se ističe u najavi, riječ je o cirkuskoj grupi osnovanoj u Moskvi 1964. godine, a jedinstvena je u svijetu po tome što svoje vratolomije izvodi na ledenoj podlozi.
 
"Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ta fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa", stoji u najavi.
 
Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta.
 
Danas je "Moskovski cirkus na ledu" postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta, a zagrebački nastup osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.
 
"Ove zime blagdanska čarolija dolazi u novom obliku –  u nevjerojatnim vratolomijama 'Moskovskog Cirkusa na ledu', kojeg opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleila", poručuje se u najavi.
 
Svaka predstava ima ograničen kapacitet od četiri tisuće sjedala. Ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim i na www.eventim.hr, a njihove se cijene kreću od 90 kuna, ovisno o odabranom mjestu. (Hina)

(R.P.B., 20.12.2016)