djeca, mladi

Bajkomanija u Gradskoj knjižnici Pazin


vrijeme: 19.12.2016. - 22.12.2016.
mjesto: Spomen dom, Pazin
organizator: Gradska knjižnica Pazin

Gradska knjižnica Pazin već osam godina provodi projekt Bajkomanija u predbožićno vrijeme. Pričaonice u knjižnici te predstave za djecu održat će se ove godine od 19. do 22. prosinca.
Za sve ljubitelje bajki, priča, pjesme, plesa, knjiga pripremili smo bogat program. Osim predstava koje izvode polaznici kreativnih radionica u knjižnici, na Bajkomaniji gostuju odgojne skupine iz Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin i to iz Lupoglava, Frndalići (Pazinski Novaki) i Zujalice. Tu su još Točkice mali dječji zbor Društva Naša djeca Pazin,  baletna grupa iz Svetog Petra u Šumi te Bajkopričalica Sandra iz Slavonskog Broda. Družit ćemo se i s Tomicom Šćavina, autoricom slikovnice Krotitelj oblaka. Pjesmom će nas uveseliti 2.B razred GSŠJD s prof. Renatom Pifar Macuka, a po prvi puta gostuju i polaznici tečaja znakovnog jezika. 

Program započinje svakog dana u 18:30 sati, osim u ponedjeljak 19. prosinca kad započinje po dolasku Djeda Mraza u Spomen dom. U organizaciji Društva Naša djeca Pazin 19. prosinca 2016. godine u 16:30 sati na Željezničkom kolodvoru Pazin bit će organiziran doček Djeda te će vesela povorka vlakićem otići u Spomen dom na prvu večer Bajkomanije.

Kao i uvijek, program se odvija u holu Spomen doma, a partner naše Bajkomanije je Društvo Naša djeca Pazin i Pučko otvoreno učilište u Pazinu.
 

(L.V., 16.12.2016)