natječaj

5. Asuanski festival za kulturu i povijest - poziv


vrijeme: 15.02.2017. - 24.02.2017.
prijava: 15.01.2017.
mjesto: Egipat

Peti Asuanski međunarodni festival za kulturu i umjetnost održat će se u Egiptu od 15. do 24. veljače 2017. godine, a prijave folklornih glazbenih i plesnih skupina se zaprimaju do 15. siječnja 2017.

Organizator pokriva sve troškove boravka i prijevoza u Egiptu za vrijeme boravka izvođača na festivalu, no sredstva za prijevoz zrakoplovom do mjesta održavanja festivala izvođači moraju osigurati sami.
 
Izvođačka skupina koja se prijavljuje mora se sastojati od 12 članova, uključujući i administraciju, a nastup koji planira održati na festivalu mora biti trajanja od 15 do 30 minuta. Izvedbe se odnose isključivo na tradicionalnu glazbu i ples koji predstavlja zemlju iz koje sudionici dolaze i održavat će se uživo, a svaka skupina izvodi jedan koncert dnevno.
 
Sudionici festivala moraju sa sobom donijeti i nacionalnu zastavu. Također, trebaju imati pokriveno zdravstveno osiguranje.
 
Podaci koje treba dostaviti su: popis izvođača (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice i po mogućnosti broj leta za svakog člana skupine). Ostale podatke možete pronaći u priloženom obrascu za prijavu. E-mail: Aswanfestival@gmail.com
 
Prijavnica
 
Izvor: Veleposlanstvo Arapske Republike Egipat u RH

(R.P.B., 11.11.2016)