natječaj

Foto natječaj 'Kreativan pejzaž'


prijava: 23.09.2016.

Udruga za poticanje kreativnog izražavanja Perspektiva mladih iz Varaždina i fotografska udruga Fotogard iz Zagreba objavljuju natječaj na temu 'Kreativni pejzaž'. Natječaj je otvoren do 23. rujna.

Ljetni mjeseci su pred nama, vrijeme je odmora i uživanja u prirodi. Uzmite vaše fotoaparate u ruke i snimite kreativan ljetni pejzaž. Prikažite nam kako uživate u prirodnim ljepotama koje nas okružuju, te nam pošaljite najkreativniju fotografiju u razdoblju do 23. rujna 2016. putem mail adrese info@fotogard.com. Na natjecanju će se prihvaćati samo fotografije koje su na temu pejzaža.

Fotografije se zaprimaju isključivo putem mail adrese info@fotogard.com. Prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji svih stilova i procesa snimanja i obrade. Svaki autor sudjeluje sa najviše tri (3) fotografije. Fotografije koje se prijavljuju za natjecanje moraju biti širine duže stranice 800px na rezoluciji 72ppi, dok se odabrane fotografije u slučaju organiziranja izložbe na kraju natjecanja na zahtjev organizatora moraju poslati u širini duže stranice od 40cm na rezoluciji od 300ppi. Sve pristigle fotografije biti će objavljene na web stranici www.fotogard.com.
 
U stručnom povjerenstvu za odabir najboljih radova i pobjedničke fotografije su: Davorin Mance, predsjednik Fotokluba Čakovec, predsjednik povjerenstva, Roberto Pavić, međunarodno nagrađivani fotograf, Krešimir Pletikosa, majstor fotograf, predsjednik fotografske udruge Fotogard i mentor pro-grama obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri.
Više o natječaju

(M.K., 23.06.2016)