izložba

'Razgovor s crtežom i bojom' u Hrvatskom školskom muzeju


vrijeme: 03.06.2016. - 10.06.2016.19,00
mjesto: Zagreb; Hrvatski školski muzej, Trg maršala Tita 4

Hrvatski školski muzej i Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn - Studio Tanay pozivaju na otvorenje izložbe 'Razgovor s crtežom i bojom', danas, 3. lipnja, u 19 sati.

Na izložbi likovnog stvaralaštva odraslih polaznika bit će predstavljeni likovni radovi dvadeset pet polaznika verificiranih programa i programa apstraktnog slikanja. Ujedno, na izložbi će izlagati i petnaestak polaznika u dobi od 13 do 16 godina koji će se također predstaviti s crtaćim i slikarskim radovima. Ova likovna djela rezultat su rada u školskoj godini 2015./2016. za mlade i odrasle polaznike. Na izložbi će biti zastupljeni radovi u gotovo svim crtaćim i slikarskim tehnikama.

Učilište za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn – Studio Tanay ima verifikaciju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za obrazovanje odraslih osoba za izvođenje programa osposobljavanja za zanimanja: kreativni crtač, kreativni slikar, kreativni dizajner. Ovo učilište pohađali su danas priznati umjetnici u svijetu poput Kristijana Kožula, Janka Matića, Damira Očka, Svena Vujičića, Maše Milovac, Sare Renar, Ogi Antunac, Pavla Pavlovića i drugih.  Izložba ostaje otvorena do 10. lipnja.

(M.K., 03.06.2016)

Tagovi: hšm