Preskočite na glavni sadržaj

Artist talk u Rojcu: Susana Soares

U utorak, 17. srpnja u 10 sati, u prostoru Društvenog centra Rojc - Dnevni Boravak održat će se otvoreno predavanje i diskusija s portugalskom dizajnericom Susanom Soares. Predavanje je na engleskom jeziku. 
vrijeme: 17.07.2018.
mjesto: Pula, Društveni centar Rojc, Gajeva 3

Susana Soares završila je preddiplomski studij na ESAD-u u Portugalu, nakon čega završava diplomski Dizajn interakcija u Royal College of Art u Londonu. Soares je predavačica na LSBU (London South Bank University) te je međunarodno predavala i prezentirala svoj rad na Networkshopu (Caltech University, Los Angeles), na simpozijumu Creative Engagement/Medi(t)ation of Survival Symposium u MOMAK, Kyoto te na konferenciji Headspace – scent as design u organizaciji MoMA & Seed magazine, New York. Njezin je rad objavljen u dizajnerskim i znanstvenim publikacijama te je izložen u MoMA, New York, u MOMAK, Kyoto, u Science Gallery, Dublin, Southbank Center, London i The Royal Institution, London. Susanin rad je također dio stalne zbirke MoMA u New Yorku.
Njezina trenutna istraživanja usmjerena su na razumijevanje kako tehnološko redizajniranje životnih sustava može generirati nove okvire za dizajnerske prakse.

http://metamedia.hr/